Tuesday, December 21, 2010

Mari Semak Market Value Rumah Anda Disini !




Pernah tak korang tgk2 rumah kt mudah.my ke iproperty ke?
Korang tertanye2 tak brape market value umah tersebut?

atau

Pernah tak korang nk pergi membida umah2 lelong?
Tapi takut nak pegi sbb takut terbida sehingga over MARKET VALUE?

Kini korang tak perlu risau lg, memperkenalkan allhouseprice (dot) my!

senang je:

Step 1: Klik pada link yang aku dah sediakan atau taip allhouseprice.com


Step 2: Korang akan jumpe quick search


atau boleh jugak korang pakai easy search, ikut la yg mane2 pon. Cuma easy search ni lg senang bg aku...



Step 3: Pilih kriteria umah yg korang cari tu. Just isikan tempat kosong. Tapi kene tau kawasan tu daerah mane. Kalo x ssh nak trace area mane property tu. Dah selesai, klik je SEARCH



Step 4: Jeng3! There you go! Akan kuar Market Value yg korg carik tu! Selamat Mencuba!

5 comments:

  1. kat bahagian market value tu x brape paham...harga mana yg patut ikut? harap dapat membantu...

    ReplyDelete
  2. boleh saya dapat kan market value untuk apartment jati 2, persiaran subang mewah, USJ 1, 47620 subang, selangor..950sqft..

    ReplyDelete
  3. was was jer yeopp..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...